17-07-2011 Villafranca Montes de Oca – Burgos

Vandaag was het doel om zo dicht bij als mogelijk bij Burgos te komen.We zitten nu in Burgos! 42 km gelopen. Echt veel, da’s een marathon.

We zitten nu in een klein hostal, Hostal Lar. Ze sprak geen woord Engels, haar zoon was de baas en die was er niet. Wel handig als je Spaans kunt. Ze vond het erg leuk dat ik Spaans sprak. We kregen nog extra korting. Ik heb meteen gevraagd waar we het beste konden gaan eten. Ze gaf echt leuke en goede tips.

Ik had nog met de gedachte gelopen dat je het verleden niet kunt terugdraaien en de toekomst niet kunt plannen of sturen. Bleek wel.

Ik stuurde pa een bericht dat ik die 42 km had gelopen. Hij vroeg meteen of ik hem even kon bellen.

Natascha bleek complicatie’s te hebben. Interne bloedingen. Ik zou rond 21.00 moeten terug bellen voor meer nieuws, hij wist ook verder niets. Iets later kreeg ik Berrie aan de lijn. Ze was naar de OK. Balen. Na 20.00 bellen zei Berrie. Heb ik gedaan en met haar gesproken. Gelukkig maar. Best stress.

Gelukkig morgen nieuwe dag. Huib heeft me goed gesteund!

P.S. Korte notitie in journaal i.v.m. persoonlijke redenen

Foto en video galerij:

Hostal Lar in Burgos

Hostal Lar in Burgos

 

2011-07-17 Burgos Camino de Santiago

2011-07-17 Aankomst in Burgos Camino de Santiago